summer, where are you?

oj vad mycket som hänt sen sist jag skrev. jennifer, johanna, ak och maria - tack för världens bästa helg. har så många fina kort och minnen från den helgen, får nästan ta ett enskilt inlägg med bara bilder, haha! efter den helgen började i alla fall mitt nya liv fullt med energi. jag har börjat träna och äta nyttigt. jag har köpt dermalogica wash och tony&guy leave-in conditioner. jag har ändrat pärlan i näsan till en ring. jag har fått bättre självförtroende på jobbet.
jag mår bra, helt enkelt. och det är många roliga saker som händer framöver. bio först och främst ikväll med alma och noellen. tänkte se one day! (den hade premiär igår på westfield och maaaan - anne hathaway är precis lika vacker i verkligheten som på film). emelie flyttar hit nästa vecka! niclas kommer och hälsar på i slutet av september. som sagt, mycket roligt att se fram emot i september! men var tog sommarn vägen?


det var en riktig full kastrull helg med ash&alex's födelsedagsfest, fredag OCH söndagkväll.

trött och sliten tjej dagen efter, men glad ändå!

wohoooooo. matmatmat. fruktfruktfrukt. 

favorithalsbandet fr camden.

trying to be serious.

jag köpte ett linne och en kjol idag. jag måste sluta shoppa.

jag plockade undan efter en barnfamilj idag på jobbet och såg att det låg en liten ostkrok på en av tallrikarna. "look Sam, a cheesedoodle!" sa jag. sam tittade på mig som om jag var knäpp.
sen sa kenny, min manager att om man översätter doodles så betyder det barnsnopp. gissa om jag blev snopen. Inte konstigt att han på tesco tyckte jag var ett freak när jag frågade om de hade cheesedoodles här om dagen. ostbarnsnoppar.. wtf?

good bye grey - hello red

yep. gårdagen var sista dagen med malin här i london, vi lunchade på hennes favoritrestaurang. jag saknar min dretunge redan. efter att vi sagt hej då bar det vidare med all packning till alma. jag har nu flyttat från den gråa linjen (jubilee line), till den röda (central line). Jag bor nu i Queensway. hyde park en gata bort, gym utanför, tre tubstopp bort från jobbet, 15 min promenad till notting hill - jag gillart. och bäst av allt, lägenheten är fräsch!

ytterdörren till höger - så man kommer direkt in i köket.


badrummet.

haha mitt och almas rum går i rosa med fjärilar på väggarna.


sen är det två till sovrum som ett par bor i och det andra en snubbe. så lägenheten är väldigt liten. man kommer direkt in i köket, sen rakt fram finns tre dörrar (tre sovrum) och till vänster ett badrum. that's it. på fem personer.
det är nog det enda "negativa" jag kan komma på med lägenheten. annars är allt positivt och det känns väldigt bra! nu ska jag mysa ner i sängen framför pretty little liars med lite blåbär och hallon. sen kommer alma hem lite senare och då ska jag få med mig henne på bio. (bio-onsdag idag ju!).


avslutar med en världens bästa bild på mig och alma, haha.

RSS 2.0