man kan väl säga att jag dygnar.

jepp, jag har inte gått och lagt mig än. har faktiskt precis packat färdigt och målat klart naglarna. en dusch har jag hunnit med också, efter att jag kom hem från jobbet. nu är klockan snart halv två engelsk tid - min taxi kommer kvart i tre, om typ en timme alltså. gaanska onödigt att försöka sova antar jag, eller jag vet inte. får väl sova på flygbussen, på flyget och på bussen till peace and love. inge tölit övertrött jag kommer vara när jag kommer fram då, haha, jeeesus. jag är i alla fall enormt taggad och längtar efter mina godingar och bra musik innan det bär av tillbaka till london igen.
puss!

2 steg från paradise

jag sitter här och väntar på att tvätten ska bli färdig, efter den har hängts upp blir det lunch med noellen. efter det drar jag till camden för att köpa lite prylar inför peace and love. kanske en tjocktröja eller två. ansiktsservetter? haha, det börjar närma sig! jobbar bara torsdag, fredag, lördag, måndag och tisdag - sen bär det av! jag längtar såå otroligt mycket. kvällen kommer iallafall avslutas på bio med teilah. en p e r f e k t onsdag.

make me some coffeeart

jag invgide mina joggingskor i söndagskväll, fick ont i halsen dagen därpå.
utöver det står jag och övar coffeeart hela dagarna. kanske inte direkt kommit upp i samma skills som bilden nedan, men hjärtan och löv i alla fall.

äntligen äntligen äntligen

vilken underbar helg jag har haft. först fredagen då jag mötte upp malin o/c i shorditch efter jobbet och där dansade vi röven av oss på mother. lördagen var det shoppingtur med teilah innan jobbet. Och vad hittade jag? joggingskor. det blev en high five efter vi kommit ut ur affären. Teilah köpte också ett par, och jag kan ju säga att vi var på väg att ge upp ett antal ggr, men vi gav oss fan på att vi inte skulle gå ut ur den där affären utan skor. hallelujah moment.
sen idag har jag hängt med malin och hennes syster i bricklane på sunday market. hittade så mycket fint oj oj, farligt område för plånboken det där. och nu sitter jag hemma och chillar med en tidning och mango, njuter av att vara ledig.

-


the killing och frukost


helt underbar morgon faktiskt. yoghurt med torkad aprikos och müsli, äggmacka och lite juice som jag snodde av malin till frukost. jag har betat av två the killingavsnitt och snart bär det av till jobbet. idag har jag energi!

it ain't over until the fat lady sings

avklippt hår. nytt nagellack och tröja. färgfärgfärg.

word.


dagens citat

av reuben, när jag kom till jobbet:
"oh anna, you look fancy today! you know, you got that pregnant glow"
what the..?

mums.

en drink med noell, sen bio-onsdag!

what's up?

jag jobbade hela helgen, men på kvällen på lördag hade noell bbq/homeparty i deras flat, så lite partyparty emellan jobbtimmarna blev det allt. efter jobbet drog jag hem, hoppade i duschen och såg på piranha (någon som sett den..? haha, herregud, vilken komedi..) och sen mötte jag upp teilah, en nyfunnen vän från new zealand (som jag mötte under pubrundan på prue's födelsedag). Vi drog till en bar i canary wharf för några drinkar och sedan iväg till noell där vi mötte upp malin, malin och kajsa. och noell såklart. och massa annat folk! Malin hade med sig cupcakes - de var en succé! haha, sen drack vi lite vin och hängde i noells bakgård.
kajsa var glad!
teilah, malin och malin!
Måndagen, igår alltså, var ju faktiskt 6 juni - sveriges nationaldag!
Malin mötte upp mig efter jobbet där det var premiär för tom hanks nya film. vi orkade däremot inte vänta på att han skulle trilla upp på sen, så vi drog och handlade ett par converse till mig och massa, massa mat.
Haha, väl hemma bestämde vi oss för att fira nationaldagen på vårt egna lilla vis - pizza, öl/vin och tända ljus. Sen somnade vi till coyote ugly-filmen. vilken klassiker!
Och idag, tisdag, är jag leeeedig. Det är så skönt, gick upp vid halv elva, käkade frukost med malin innan det bar iväg in mot stan. jag var på joggingskor-jakt, och man kan väl säga att jag kom hem med ALLT annat än just joggingskor.
men jag förstår inte hur det ska vara så svårt att hitta ett par? Och det komiska är att jag hittat de perfekta, men springer runt som en galning på alla sportsdirect affärer för att hitta 5.5 i storlek, men det är ju ingen som har! Plus att dom har så otroligt dålig service där så jag blev så trött och åkte hem istället.
Så atte.. inga jogginskor idag heller, men lite smink från body shop och detta kom jag hem med:
kolla vilken cooling va! haha, hmm.. nya solglasögon i alla fall!
två korta skjortor med snörning längst ner.
vääärldens härligaste fääärg. jag kände sommar när jag provade den här och kunde inte gå ut ur affären utan den.
Nu sitter jag hemma igen, efter att ha ätit en god lunch och laddat ner ett par filmer som jag tänkte börja beta av nu! Imorn är jag faktiskt ledig igen så då kanske jag skulle ta och hitta de där joggingskorna...... ehe.

en rubrik

vad dagarna flyger förbi. herregud. snart är det dags att sätta sig på flyget hem till sverige för peace and love festivalen - som jag längtar!
här har ingenting särskilt hänt, har vart ute på pub och firat en kollega. dagen efter spenderades i fosterställning i sängen. söndagen var det jobb och kex&ost kväll med malin, kajsa och malin.
måndag minns jag inte ens och tisdag och onsdag var jag ledig vilket resulterade i en utgång och hangover part 2 filmen - så sjukt rolig!
jag spenderade onsdagen i noells bakgård efter en kväll på whiskey mist


innan bion mötte vi upp kajsa och malin och drog till ett ställe vid liverpool street som serverade världens goaste pannkaka, mmmm. sen blev det bio!


RSS 2.0