forever 21

ett tips till maria, a-k, jennifer och johanna som kommer till mig i augusti - PACKA LÄTT! av en anledning, forever 21 har öppnat i london med hela tre våningar av fantastiska kläder, väskor, skor, accesoarer, underkläder!!
Jag var där när de öppnade igår innan jobbet - det var smockfullt med folk, men lyckades ändå få med mig lite smått och gott..
som den här..
och den här fina klänningen som jag ska ha på malins hejdåfest imorn! woop woop
och den häääääääääär
och de häääär (jag kunde inte låta bli helt enkelt).
och nej, jag shoppar inte hela dagarna. jag jobbar hela dagarna. jobbade 12,5 timma i tisdags och imorn är jag egentligen ledig men hoppar in i covent garden. så min enda lediga dag är lördag och då måste jag och malin packa. hon flyttar hem till sverige på tisdag, och jag flyttar in hos alma samma dag. imorn ska vi till elkbar som vi var på förra veckan, nya favvostället! så jävla skönt ställe, kul folk och bra musik! (tydligen ett aussie & kiwi ställe, och det märktes... grr)
nej nu ska jag ta en powernap innan jag ska iväg på en date. hihi. woop woop.

jag vet inte riktigt.

jag känner mig ganska tom just nu. tänker på alla nära och kära jag har i oslo. tänker på alla offrens familjer och vänner. hur går man vidare från något sånt här? man är verkligen inte trygg var man än befinner sig. jag vet inte riktigt. jag vet inte riktigt någonting just nu.

bio,band,bakis.

var på bio igår, med ashlea, alex och malin. vi fick gratisbiljetter av en snubbe som jobbar på bion över cafét i westfield. vi har lovat honom gratis kaffe nu. haha.
själva filmen var okej, jag hade nog lite för höga förväntningar tror jag.
efter bion drog jag o malin vidare till elkbar där vi mötte upp alma och hennes date. vi tänkte oss en lugn kväll. det blev allt annat än lugn kväll. jeesus, mojitos för 2,95 säger väl det mesta. och gud vad goda dom var.
idag mår jag som jag förtjänar. har varit och shoppat lite med malin och nu snart ska jag möta upp några på jobbet för att dra på fördrinkar sen band (som en kollega spelar i). NICE!

kommer från fel del av gården.

malin hade sin sista dag på the hummingbird och tog med en full låda hem.
ganska god frukost.
nya skor.
gabriela i kollektivet började på nytt jobb - vi fick gratis lunch. tackarrrrr
vi gick på väääärldens koolaste toalett (små färgglada "dass") efter lunchen. tihi
vi var på portobello market i notting hill.
vi har virrat omkring på nätterna i eastlondon.

peace and alot of love, 2o11.

vi satt i solen och drack öl
vi såg massa underbara band, bland annat lykke li
hej anna heter jag och är 22 år gammal.
vi åt massa pizza
M.I.A hade upp publiken på scen och bjöd på en jävla show!
sista bilden på mina älskade fyllekajjor. att det ska vara så svårt att äta en falafel?
_________________
jag har haft världens bästa dagar. det här är bara några av alla bilder vi tagit under dagarna, men har bara mina än så länge. vill ha jennifers o johannas också!
anyway, dygnade ju som sagt, så kom fram ganska mör och go till sthlm nio på morgonen, tog mig till city för att där inse att jag inte kommer ihåg min svenska kod till mitt svenska kort (det enda jag hade med mig, inga kontanter). som tuur var, så kunde jag ta ut cash på handelsbanken och signera istället. sen bar det iväg till borlänge med buss så småning om, satt och njöt av att sverige är så jävla grönt.
väl framme mötte jag upp jennifer och vi tog en taxi till festivalområdet där vi mötte upp johanna, ludda o/c. festivalen kunde börja! min mamma hade skickat med mitt favorit the (chai) med jennifer. alltså mamma..du är för söt. (sitter faktiskt och dricker av det i skrivandes stund).
jag har i alla fall haft världens bästa dagar, som sagt, och vilka band vi har sett. the strokes för minnena, M.I.A för showen, massa nya musikupptäckter så som movits, JJs, i blame coco.
Dylan lät som en gris och kings of leon fick vi panik på då hela publiken var cp, haha. Sen blev det lykkeli, veronika maggio, daniel adams ray, timbuktu, säkert! och massa andra jag inte kmr ihåg för stunden. inimellan hann vi dricka öl, njuta av solen, äta pizza och kramas (och pussas när jennifer o johanna blev lite fulla, haha).
TACK så jävla mycket för peace and love 2o11, de dagarna betydde guld.

RSS 2.0