melbourne motherfuckeerrrrrss

hej min vanner dar hemma! Vi lever, fortfarande. Ingen oversvamning i sydney so far (YEY!)
Tankte gora ett bild-inlagg med de bilder vi tagit hittills men hinner inte just nu.
Senast jag skrev skulle vi ju prova sydney centre's uteliv - och det gjorde vi! Borjade pa en bar dar vi kopte varsin drink och en rom|cola , sen traffade vi pa tva sjyssta australienare som bjod oss pa fem drinkar var resten av kvallen (vi gick vidare till en annan bar efter ett tag dar vi dansade skiten ur oss).
De var som sagt sjyssta, men den ena borjade narma sig valdigt tyckte jag, sa jag slangde ivag en logn att jag hade pojkvan, sa att vi kunde fortsatta prata pa "vanner-niva", men da tyckte han att jag var dum i huvudet som backpackade om jag hade pojkvan och blabla, skrot om att han bodde i penthouse och hade eget foretag, finns det nagot mer avtandade an killar som tror dom ar natt och sager det oppet (an de som ar natt, men inte sager det)? anyway, den andra killen, hans kompis, flortade med linnea, sa att den andra killen var tvungen att vara med oss hela kvallen|natten (ville val inte lamna sin polare ett natt, de bodde tydligen ihop), sa han stod bakom oss i princip hela kvallen och surade. Haha, poor guy.

ialla fall, sen drog vi hemat vid fyra tiden. Nar vi kom till vart hostel, gick upp pa vart rum kanner vi nagon konstig lukt och linnea bara " Annnaaaa titttaaaa!!!", och ja, linneas sang ar nerspydd av tjejen ovanfor. (vi bodde i 8 female dorm, sa det ar fyra overslafsangar) Sa ja, det ar bara att dra ner till receptionen och vi far nytt rum mitt i natten, komiskt. Linnea far tvatta av sina skor och grejer som ar nerspytt. Men hon fick sin hamd - hon tog tjejens grejjer o kletade in i spyan haha (och nu tanker ni sakert stackars tjej - men nej, hon var kaxig redan dagen innan - inte sarskilt trevlig, och la sina grejer i linneas sang och var almant fjortis.)

Dagarna efter har vi bott i PINK HOUSE pa kringskross - horkvarteren. haha, Max tips (wonder why...) Haha, nejda. Pink house var riktigt chill och ja, det var ett rosa hus, charmigt. Sa vi tog oss darifran till de kanda stranderna manly och bondi och solade och badade, tog det lugnt. Var ute i natt pa worldbar, chill stalle, inte sa mycket dans, sa de blev en tidig hemgang.

Vi har aven bokat in en surfkurs (anna pa en brada i vattnet - okej....) pa fyra dagar, och lite andra typ turer langs ostkusten, som forovrigt nu ar oversvammad, men vi hoppas pa att det blir battre i februari da vi bokat allt)
Ikvall bar det av med flyg till melbourne - ska tydligen vara en stad som ar som ett "sydney i london style", sa vi far se. Storstad ar det, precis som sydney. Dar planerar vi att stanna i ca en vecka innan det bar av mot surfkursen (om det inte ar oversvamningar fortfarande, da far vi se vad som hander)

Well, got to go. En lang uppdatering nu.
vad gor ni dar hemma? Jag saknar er, tanker pa er.
OCH LINNEA - grattis alskade van pa fodelsedagen, hoppas den blir underbar !

manga kramar, anna

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Tack, sötnos! Saknar dig. <3

2011-01-12 @ 03:30:00
URL: http://fivepastsix.blogg.se/
Postat av: Johanna

åå det ær tomt utan dig! kom hem nu, det ær mycket bættre hær i slask och i ur o skur. :) Kom till indien i mars!! :):):)

2011-01-14 @ 09:51:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0