bali bali

inte skrivit pa lange ju kom jag pa! Bast jag kladdar lite..
Nu ar vi som sagt pa bali och har vart har sen mandags, forsta intrycket ar ungefar svennebanan. Var forsta destination var kuta och jajamen, bye sunny beach du har blivit utbytt !
Ar man snubbe, 23 plus, gillar smaflickor och wienerbrod sa ar det kanonstalle. Kuta, the place people loves to love and loves to hate. b o k s t a v l i g t talat ja. Dra hit med killganget och kor en ayanapa fast fem ar aldre sa visst skitkul, men njaaaa. jag kande mig jattegammal med min stieg larsson bok och watermelonjuice (utan vodka, omg).
Haha, men partylivet var inget att klaga pa! Men den fina stranden som ligger precis vid kutas poppies 1 och poppies 2 (dar alla bor, alla affarer och utestallen) dar folk drar o surfar innan de super var hur vidrig som helst. Manga locals gar och plockar skrap som fan for det var lortigt overallt. Har hort att den daremot ar valdigt fin i juni, juli. Vi tog en tur till ett vattenfall och provade water rafting, aawesome!! Man blev kanonblot men de vare fan vart!

Sen igar, lordag, var det silent day i bali. Alla ska stanna inne, man far inte vistas pa gatan. till och med flygplatsen ar avstangd den dagen. Det handlar nagonting om att de firar in det nya aret och stanger dorren till onda andar eller natt, sa alla stannar helt enkelt inne. Vi var inte sa sugna pa det forslaget sa vi drog ut till gili islands, valdigt fin o 2 timmar fran bali, dar de inte tror pa silent day. Dar festade vi en kvall, snorklade och badade vid stranden och gick pa cinema (the fighter). Den var helt ok. Christian bale raddade hela filmen. Massvis med svenskar overallt.

Och idag tog vi baten tillbaka till bali och akte vidare till Ubud, och harifran tankte vi ta en dagstur eller nagot och se risfalt, templena, monkeyforest och lite smatt o gott innan vi bestammer vart vi ska harnast.

manga kramar!

Kommentarer
Postat av: Johanna

underbart inlägg! :D

2011-03-06 @ 10:37:04
Postat av: Linnéa

Kul med uppdatering! Mera, mera, mera!

2011-03-07 @ 07:11:44
URL: http://fivepastsix.blogg.se/
Postat av: Käjs

Kul att läsa om dina resor och man är lagom avis! Men solen har kommit till Göteborg, det är göött. Hur länge ska ni vara ute och resa?

2011-03-08 @ 16:12:12
URL: http://twitter.com/#!/kajsanyqvist
Postat av: anna

hej kajsa! kul att hora fran dig, vad hander i gbg, studier?

Jag reser till thailand pa mandag for att resa vidare dagen efter till laos, planerar att aka hem veckan darpa for att hanga med upp i fjallet med paronen. Har rest sen borjan av januari och pengarna borjar tryta och ar nojd :)

2011-03-12 @ 04:36:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0